Z miłości do Zdrowej Żywności

+48 530 044 043 info@vivio.pl vivioeurope.com vivio.pl - sklep zdrowej żywności algoparalasalud.es vivio.com.ua Instagram Vivio Facebook Vivio Youtube cosdlazdrowia

Olej z ostropestu

Olej z ostropestu

Olej z ostropestu

Olej z ostropestu ma zastosowanie w kuchni i w kosmetyce. W kuchni spożywa się go na zimno, jako dodatek do sałatek, sosów i dipów. W kosmetyce jest stosowany przy wspomaganiu pielęgnacji cery trądzikowej, rozjaśnianiu plam i przebarwień, które powstały na skutek nadmiernego przebywania na słońcu.

Olej z ostropestu zawiera duże ilości nienasyconych kwasów tłuszczowych. Badania dowodzą, że niski poziom tych kwasów jest jedną z przyczyn stanów depresyjnych, smutku, napadów strachu i lęku.

Sprawdź Naszą Ofertę! Sprawdź naszą ofertę!
Kategoria:

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o “Olej z ostropestu”

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *