Z miłości do Zdrowej Żywności

+48 530 044 043 info@vivio.pl vivioeurope.com vivio.pl - sklep zdrowej żywności algoparalasalud.es vivio.com.ua Instagram Vivio Facebook Vivio Youtube cosdlazdrowia

Olejek jojoba surowiec kosmetyczny

Olejek jojoba surowiec kosmetyczny

Olejek jojoba surowiec kosmetyczny

Jest to olejek kosmetyczny, stosowany jako składnik kosmetyków, maści i balsamów. Stanowi bazę do kąpieli, jest wykorzystywany do masażu i demakijażu i stanowi bazę dla perfum.

Olej jojoba składa się z estrów woskowych. Jest uważany za olejek bardzo wartościowy i odżywczy. Oddziałuje na skórę.

Olejek wygląda niepozornie, ponieważ nie posiada wyrazistego zapachu ani koloru. Ma konsystencję płynnego wosku. Nie odczuwa się tej „ciężkości” podczas aplikacji na skórę, ale pozostawia poświatę. Szybko wchłania się, pozostawiając skórę dobrze nawilżoną i miękką.

Olejek jojoba sprawdza się w przypadku suchej skóry, wymagającej nawilżenia.

Sprawdź Naszą Ofertę! Sprawdź naszą ofertę!
Kategoria:

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o “Olejek jojoba surowiec kosmetyczny”

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *